You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

22
sept.
22
sept.

PERI este din nou sponsorul principal al Conferinței 5D

22 sept. 2016


Documentație articol de presă

22 sept. 2016
Germania
  • Articole de presă (de | en)
  • 1.295 Caractere (exclusiv interspații)
  • 3 Imagini presă
  • 7.3 MB
Descărcați documentația articolului de presă

Conferința 5D în Constance, Germania

PERI acționează din nou ca sponsor principal al Conferinței 5D în 2016. Evenimentul organizat de Universitatea de Științe Aplicate HTWG Konstanz se concentrează pe tehnologia orientată pe procesul de simulare 5D. Conferința este organizată de asemeanea în acest an pe 25 și 26 Octombrie în clădirea Konzil din Constance.

Ca și în anii precedenți principala temă a Conferinței Lake Constance 5D din 2016 este de a face proiectele mai rapid, mai eficient și mai rentabile. Dezvoltarea de software a fost un accent în trecut. Dezvoltatorii internaționali, arhitecții și antreprenorii lucrărilor își prezintă strategiile și experiențele proceselor 5D pentru prima data în acest an. De asemenea, participanții iau parte la teme precum cooperarea, securitatea și aspectele juridice și tehnice de construire a modelării informaționale.

 “Pentru PERI Conferința oferă o platformă ideală pentru stabilirea contactelor de cooperare cu contractorii și pentru avansarea temei BIM”, spune Dipl. Ing. Jochen Köhler, Director de Inginerie și Inovație pentru Grupul PERI.

PERI are in vedere numeroase oportunițăți în modelarea informațională a construcțiilor pentru  detectarea promptă a problemelor de interfață și optimizarea costurilor și a timpilor de execuție în special a proiectele majore. PERI a început deja de câțiva ani să lucreze intens în această zonă.