You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

30
ian.
30
ian.

PERI DUO continuă să câștige premii

30 ian. 2017


Documentație articol de presă

30 ian. 2017
  • Articole de presă (de|en)
  • 2.198 Caractere (exclusiv interspații)
  • 3 Imagini presă
  • 20.8 MB
Descărcați documentația articolului de presă

DUO se prezintă lumii într-un mod convingător

Sistemul de cofraj universal PERI DUO continuă să provoace reacții foarte pozitive: încă duoă instituții - una în Angola, alta în India – au acordat noului cofraj pe bază de tehno-polimeri, premiul pentru inovație.

PERI a prezentat Cofrajul Universal PERI DUO publicului internațional pentru prima dată în cadrul târgului Bauma 2016 în München. Încă de la premieră, reacția profesioniștilor în domeniu a fost incredibil de pozitivă. De atunci, numeroase subsidiare PERI au introdus cofrajul ușor pentru pereți, stâlpi, fundații și planșee pe piața pe care își desfășoară activitatea. Pe parcursul acestui proces, sistemul de cofraj a primit numeroase premii – cele mai recente în sud-vestul Africii și în India.

Premiul “Cel mai inovator produs” pentru DUO în Angola

PERI este activ pe piața din Angola încă de acum de 10 ani și a participat la diverse proiecte inginerești precum poduri sau baraje. Cu cofrajul universal extrem de ușor de manipulat DUO, inginerii de vânzări locali PERI, precum și echipa de management a întrevăzut un potențial de creștere extraordinar. Astfel, a profitat de oportunitatea de a prezenta inovația în cadrul târgului de construcții “Konstroi Angola”. Un juriu alcătuit din reprezentanți ai organizatorilor, presa de specialitate și asociații de construcții, a evaluat o gama largă de produse noi și inovații prezentate în cadrul expoziției și a acordat premiul “Cel mai inovator produs” cofrajului universal PERI DUO.

Succes și la Neu-Delhi

Târgul CONEXPO INDIA 2016 este una din cele mai importante expoziții de profil din India pentru utilaje de construcții, utilaje de producere a materialelor de construcții, utilale pentru industria minieră și vehicule utilizate în domeniul construcțiilor. În decembrie 2016, PERI a expus pentru a patra oară la rând în centrul sectorului pentru construcții "cine-este-cine".  Suplimentar noului echipament pentru construcția de poduri de dimensiuni medii, PERI a prezentat Cofrajul Universal DUO. Vizitatorii târgului au arătat un interes deosebit noului produs foarte ușor de la PERI, adresând întrebări și dezvoltând discuții despre acesta. Mai mult, PERI DUO a convins un juriu ce i-a acordat premiul “Excelenta oportunitate pentru construcții”.