You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

04
feb.
04
feb.

PERI la bauma 2019

4 feb. 2019


În centrul atenției: succesul cu clientul

Weissenhorn / München. La cea de-a treia ediție a târgului internațional al industriei, desfășurată în perioada 8 - 14 aprilie 2019, la München, PERI va prezenta numeroase noi proiecte de cofraje și tehnologii pentru schele atât pentru clienți, cât și pentru vizitatori. Se pune accentul pe inovații, suplimente de sistem orientate spre practică, precum și pe alte evoluții care acoperă o gamă largă de aplicații și grupuri țintă. O caracteristică importantă a aspectului târgului companiei este cea a soluțiilor digitale, împreună cu gama completă de servicii pe care PERI le folosește pentru a face realizarea proiectelor cu privire la toate aspectele legate de cofraje și schele mai economice și mai sigure pentru toți utilizatorii.
În zona de expoziții în aer liber de la nord (Stand FN 719), vizitatorii pot aștepta să intre în sala de expoziții PERI complet reconfigurați, care a condus la o expoziție de târguri proaspete și spațioase, unde compania va prezenta inovațiile și punctele forte în cofraje și schelă de tehnologie. Întreaga echipă PERI este deja bine pregătită pentru șapte zile de târguri pline de evenimente, pline de discuții cu clienții, evenimente de informare și demonstrații live.
"Bauma este și va rămâne cel mai important târg comercial al industriei noastre. Așteptăm cu nerăbdare să avem ocazia de a arăta clienților noștri și vizitatorilor care au lucrat în ultimii trei ani", a declarat Alexander Schwörer, Managing Director pentru Marketing și vânzări ale grupului PERI. "Produsele PERI sunt concepute pentru a face operațiunile de lucru mai eficiente din punct de vedere al costurilor, mai rapide și mai sigure pentru clienții noștri, care sunt misiunea și forța motrice. sistemele pot contribui la succesul fiecărui proiect individual. Și, bineînțeles, aducem cu noi la München o serie de inovații deosebite pentru clienții noștri ".
PERI se va prezenta la bauma 2019 ca furnizor competent de soluții pentru cofraje și sisteme de schele, completat de un portofoliu cuprinzător de servicii. În plus, alte sisteme de cofraje și schele PERI sunt expuse în Weissenhorn, care au fost dezvoltate pentru a se potrivi perfect cerințelor piețelor mai puțin dezvoltate din punct de vedere tehnologic. "Cu noi, totul poate fi obținut dintr-o singură sursă, fără întreruperi și întreruperi, cu soluții optim potrivite, cofraje, schele și servicii merg la îndemână la PERI - pentru asigurarea celui mai bun succes posibil al clienților. clienții pe parcursul întregului proces de adăugare a valorii și, pe lângă produse și sisteme, toate domeniile serviciilor, digitalizarea și modelarea informațiilor despre clădiri (BIM) joacă un rol important aici. Avem o gamă excelentă de servicii și produse disponibile cu care doresc să ne însoțim clienții în viitorul digital. Vom sublinia acest lucru la bauma 2019 cu prezentarea noastră ", a adăugat Alexander Schwörer.
Expoziția târgului PERI este rotunjită, analizând viitorul construcției. Vizitatorii standului PERI vor primi informații despre cea mai recentă tehnologie 3D de tipărire a betonului, care va fi completată cu proiecte de referință corespunzătoare. În martie 2018, PERI a anunțat că a obținut o participație semnificativă la o companie de vârf în domeniul tehnologiei de tipărire a betonului de tip 3D. În plus, pe locurile de muncă ale viitorului, există și un spațiu rezervat pentru utilizarea roboților de la PERI: prin intermediul unor demonstrații vii, vizitatorii se pot vedea de la sine cum vor fi capabili să furnizeze roboți mai multă fiabilitate și eficiență în planificare în viitor.
Mai multe despre PERI
Cu o cifră de afaceri de 1.480 milioane euro în 2017, PERI este pe plan internațional unul dintre cei mai mari producători și furnizori de sisteme de cofraje și schele. Cu aproximativ 8.700 de angajați, 70 de filiale și peste 140 de depozite, PERI servește clienților săi din întreaga lume cu echipamente de sistem inovatoare și cu servicii complete în domeniul tehnologiilor de cofrare și schele.