You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

20
mar.
20
mar.

PERI se bazează pe CADENAS pentru biblioteca componentelor de schele BIM CAD

20 mar. 2019


Documentație articol de presă

20 mar. 2019
  • Articole de presă (ro)
  • 4.818 Caractere (exclusiv interspații)
  • 1 Imagini presă
  • 1.3 MB
Descărcați documentația articolului de presă

Premieră la târgul de la Bauma

Arhitecții, planificatorii, planificatorii de lucrări și inginerii civili pot descărca acum peste 200 de componente pentru schele în peste 150 de formate CAD fără costuri.

La bauma 2019, târgul mondial de mașini pentru construcții, PERI GmbH va prezenta noua sa bibliotecă BIM CAD pentru componentele sistemului de schele, care a fost creată în strânsă colaborare cu CADENAS GmbH.

PERI, unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de sisteme de cofraje si schele, va oferi clientilor sai un serviciu complet nou: Cu efect imediat, modelele CAD 2D si 3D cu informatii BIM pe mai mult de 200 de componente pentru schele, inclusiv PERI UP Flex Modular, sunt acum disponibile pentru a fi descărcate fără costuri în peste 150 de formate CAD, cum ar fi Revit de la Autodesk, Allplan de la Nemetschek și ARCHICAD de la GRAPHISOFT. În plus, utilizatorii de sisteme Revit, AutoCAD, ARCHICAD, ALLPLAN, SketchUp și Tekla au avantajul de a putea accesa direct modelele PERI în mediul software familiar CAD datorită integrării profunde a modulelor CADENAS. Cu doar câteva clicuri, datele CAD necesare pot fi integrate direct într-un design existent, fără a fi necesară părăsirea sistemului CAD respectiv. Plugin-urile sunt disponibile pentru descărcare gratuită la www.bimcatalogs.net/cadapp.

Soluția complexă Multi CAD și BIM în construcția schelelor asigură cel mai bun serviciu client posibil

Până în prezent, arhitecții, planificatorii și inginerii civili au apelat, de obicei, la PERI direct cu specificațiile lor pentru schele. Datele solicitate pentru planificarea schelelor sunt create intern de către PERI în conformitate cu specificațiile respective prin intermediul PERI CAD și apoi sunt disponibile prin diferite formate de schimb, cum ar fi IFC.

"Este clar că,clienții noștri isi doresc din ce in ce mai mult să planifice soluții de schele în propriul lor mediu CAD.În acest proces se utilizează o gamă largă de sisteme CAD.Am decis în favoarea Bibliotecii Componentelor Multi CAD de la CADENAS ca o soluție cuprinzătoare ne va oferi cea mai largă bază posibilă ", spune Jochen Köhler, șeful Centrului de Competențe BIM al Grupului PERI. Datorită sistemului modular CADENAS, toate datele despre produsele PERI pot fi gestionate într-o bază de date centrală (sursă unică) la rândul său, actualizata permanent, pe baza căreia planificatorii pot genera ad-hoc datele despre produse și le includ în software-ul de planificare în BIM-ul 3D adecvat, precum și în formatul CAD 2D.

Soluția catalogului de la CADENAS ofera un proces de planificare mai eficient

Arhitecții, planificatorii și inginerii civili beneficiază de noul serviciu PERI prin accesarea mai rapidă și mai ușoară a datelor despre produsul PERI și pot lucra cu acesta în mediul CAD familiar. Instalarea costisitoare a sistemelor CAD adiționale, împreună cu formarea consumatoare de timp a angajaților companiei, nu mai este necesară.

De asemenea, PERI beneficiază de introducerea noii biblioteci de componente: capacitatea Multi-CAD a catalogului de produse digitale de construcție reduce cantitatea de întreținere necesară și minimizează activitatea implicată în furnizarea de modele CAD pentru schele la PERI. Inițial, datele de produs digitale au fost create ca modele 3D CAD și vor fi astfel disponibile planificatorilor în cât mai multe moduri posibile.

Simple configurații de schelă planificate în viitor pe baza componentelor bibliotecii

Într-o primă etapă, noul catalog de componente este alcătuit din componente PERI preluate din kitul de schelă modulară PERI UP Flex. Produsele suplimentare, cum ar fi componentele de cofrare, vor urma imediat ce clienții și clienții potențiali vor utiliza mai mult noul serviciu. Mai mult, obiectivul pe termen lung al PERI este de a oferi servicii suplimentare pe baza datelor din biblioteca componentelor, care va sprijini clienții într-un mod mai eficient în planificarea și configurarea construcțiilor de schele.

"Suntem extrem de mulțumiți de cooperarea strânsă și de succes cu PERI, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de cofraje și schele. Împreună, cele două companii inovatoare vor stabili noi standarde în domeniul software-ului de planificare și vor continua să promoveze în mod activ BIM ", spune Jürgen Heimbach, Managing Director al CADENAS GmbH.
Vizitați PERI în perioada 8 - 14 aprilie la bauma 2019 la Stand FN.719 și descoperiți mai multe despre noua bibliotecă a componentelor PERI.

Mai multe informații despre aspectul PERI la bauma sunt disponibile la: www.bauma.peri.com/en