You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

11
nov.
11
nov.

Planificarea eficientă asigură volume optime de materiale disponibile la nivel internațional

11 nov. 2016


Documentație articol de presă

11 nov. 2016
  • Articole de presă (de | en)
  • 6.159 Caractere (exclusiv interspații)
  • 1 Imagini presă
  • 5.6 MB
Descărcați documentația articolului de presă

Premiu recunoscut pe plan internațional pentru inovațiile PERI

La începutul lunii octombrie 2016, PERI a dovedit încă o dată că este o companie ce continuă să opereze la nivel internațional în ceea ce privește inovația: la o conferință de logistică, Departamentului de Logistică i s-a acordat premiul "Supply Chain Management Award 2016" pentru conceptul logistic inovativ. Planificarea excelentă nu este doar o cerință a societății, ea fiind indispensabilă, pentru a oferi clienților sistemele de cofraje și eșafodaje corespunzătoare, în orice moment. Premiul de inovare confirmă faptul că soluția implementată în companie este într-adevăr de primă clasă. 

Multe companii de dimensiuni medii din Bavaria sunt lideri de piață pe domeniile în care își desfășoară activitatea. Același lucru se întâmplă și cu specialiștii în cofraje și eșafodaje de la PERI. Astăzi, compania are în jur de 7,700 la nivel mondial și oferă soluții sigure în domeniul sistemelor de cofraje și eșafodaje, atât pentru proiecte mici cât și pentru proiecte mari de construcții în mai mult de 100 de țări. În orice caz, PERI este una dintre liderii pieței mondiale nu numai în ceea ce privește tehnologia cofrajelor și eșafodajelor. Compania este extrem de inovativă în ceea ce privește totalitatea proceselor ce definesc această afacere, după cum a demonstrat recent la decernarea premiului "Supply Chain Management Award".

"Am arătat că PERI este în prima linie în ceea ce privește disciplina rețelelor logistice și am putut câștiga chiar în detrimentul companiilor foarte cunoscute - binențeles, suntem foarte mândri de acestă realizare. Datorită nivelului extrem de ridicat al motivării pentru îmbunătățirea constantă a tuturor proceselor, toți angajații PERI contribuie din plin la extinderea continuă a poziției foarte bune pe piață, precum și la protejarea locurilor de muncă" a declarat Directorul pentru Produse și Tehnologie, Leonhard Braig.

Esența proiectului: Afacerea privind închirierea sistemelor PERI și provocările acesteia 

Faptul că PERI GmbH nu doar vinde dar și îînchiriază sistemele de cofraje și eșafodaje are un impact diferit asupra companiei. Pe de o parte, PERI investește la nivel mondial în procesul de aprovizionare și în mentenanța depozitelor de materiale, precum și în echipamentele disponibile la închiriere. Pe de altă parte, operațiunile de închiriere implică a gamă variată de procese: suplimentar proceselor de ordin comercial și logitistic - livrări și retururi de materiale, au loc diverse alte procese de tip intrare-ieșire, precum și proceduri privind controlul cantității și calității materialelor. Mai mult, materialele trebuie menținute permanent la anumiți parametri de calitate pentru a putea fi închiriate, spre exemplu să fie curățate de diverse depuneri și, dacă este necesar, să fie reparate și recondiționate. O provocare continuă pentru parcurile de închiriere ale PERI din întreaga lume, este confruntarea cu procesele de construcții imprevizibile și cu incertitudinea privind materialele și condițiile în care acestea vor fi returnate la depozitul PERI.

Pentru a putea oferi un proces mai bun de aprovizionare și livrare a materialelor pentru clienții săi, proiectul "Circuitul Aprovizionării" a fost astfel lansat în urmă cu mai mult timp. Ca rezultat, procesele logistice și utilizarea unor soluții variate a aplicațiilor software au fost bine fixate la nivel mondial, împreună demonstrând cum au fost atinse obiectivele specifice. Un efect pozitiv: producția noilor materiale a ost optimizată în ceea ce privește eficiența consumului de energie și resurse. În acest sens, PERI a urmărit îndeaproape cerințele dezvoltării sustenabile, în același timp având în vedere aspectele ecologice relevante. Suplimentar creșterii sustenabile a capacității de livrare, proiectul demonstrează ca responsabilitatea privind protecția mediului este foarte importantă pentru PERI.   

Rezultatele proiectului convinge un juriu de mare calibru

Deja din faza premergătoare a conferinței EXCHAiNGE, unde cei patru finaliști și-au prezentat proiectele de logistică, PERI câștigase în fața a mai mult de 100 de competitori. După prezentarea proiectului "Circuitul rețelei de livrări" la Frankfurt, la începutul lunii Octombrie, compania cu sediul la Weissenhorn se prevedea a fi câștigătoare. "PERI a convins juriul în toate aspectele criteriilor de evaluare – strategie, procese, organizare și inovație" a declarat membrul juriului și laudatorul, Johannes Giloth, Senior Vice Președinte al Operațiilor Globale, Nokia Solutions and Networks GmbH & Co. KG. Membrul juriului, Dr. Petra Seebauer, editor la publicația LOGISTIK TODAY, a comentat soluția premiată astfel: "Descrierea detaliată a proceselor, împreună cu toate datele relevante a uneltelor de tip software, arată că PERI și-a creat fundația pentru digitalizarea proceselor afacerii sale."

Partener de afaceri orientat spre viitor 

PERI are așteptări privind creșterea din următorii ani și fixează un parcurs pentru întreaga companie pentru atingerea acestui scop - proiectul descris aici este doar un exemplu al acestor eforturi. Căutările constante în privința producția de noi produse îmbunătățite este nucleul acestei strategii. În prezent, de exemplu, PERI investește într-o fabrică nouă pentru producerea sistemului de schelă PERI UP localizată în vecinătatea orașului Günzburg. În același timp, procesele sunt exeminate în mod regulat. Compania este permanent în căutarea căilor de optimizare a proceselor, împreună cu dezvoltarea personalului - în concordanță cu principiul după care s-a ghidat fondatorul companiei, Artur Schörer, pentru a oferi cele mai bune soluții pentru clienții din întreaga lume. 

Managerul Circuitului Logistic este extrem de încântat de succesul câștigat de echipa organizată la nivel internațional, echipă care a lucrat îndeaproape pentru realizarea soluției de logistică premiate. "Suntem foarte mândri de acest premiu ce confirmă poziția excelentă pe care o avem în domeniul managementului operațiunilor de logistică în competițiile internaționale", spune Dr. Bernd Rosenkranz. "În particular, ceea ce a fost realizat până acum ne arată că circuitul logistic este un factor decisiv pentru succesul companiei pe termen lung. Faptul că acest lucru a fost confirmat de un juriu, doar confirmă munca extraordinară depusă de echipa internațională."