You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

09
sept.
09
sept.

Soluții specifice proiectului folosind o combinație unică de sisteme de cofraj și schele

9 sept. 2020


Documentație articol de presă

9 sept. 2020
Viena, Austria
  • Articole de presă (ro)
  • 3.619 Caractere (exclusiv interspații)
  • 5 Imagini presă
  • 187.9 MB
Descărcați documentația articolului de presă

TrIIIple, Viena, Austria, Viena, Austria

Datorită unui serviciu de asistență competent și a unei utilizări bine gândite a sistemului, PERI construiește cu succes geometria complexă a clădirii celor trei turnuri rezidențiale TrIIIPle de pe Canalul Dunării din Viena, care este supusă unor cerințe stricte. Procesele de lucru sigure, logistica optimizată a șantierului și soluțiile eficiente din punct de vedere al costurilor, respectă programul de construcție exigent.

Cu un volum de proiect de peste 300 de milioane de euro și un spațiu util de aproximativ 70.000 m2, TRIIIPLE face istorie rezidențială la Viena. Lucrările de construcție a celor două turnuri rezidențiale și a holurilor de reședință au început la sfârșitul anului 2018. Un turn de birouri mai mic va fi ultima piesă din ansamblu. Proiectul este programat să fie finalizat in toamna anului 2021.

Soluție de cofraj și schele dintr-o singură sursă

PERI Austria a reușit să îndeplinească cerințele stricte ale contractantului - condiții de lucru sigure la marginile plăcilor, logistică optimizată a șantierului din cauza lipsei de spațiu de depozitare și a economiilor de timp rezultate, precum și a sprijinirii pentru a sprijini consolele de construcție - prin mijloace de planificare eficientă utilizând sisteme de cofraj și schele.

Concept sigur in totalitate

Panoul de protecție împotriva cățărării RCS-P este soluția ideală pentru asigurarea condițiilor de lucru sigure la marginile plăcilor și la înălțimi mari, precum și pentru asigurarea unei incinte fără goluri a pardoselilor clădirii. Sistemul de cățărare ghidat pe șine acoperă trei etaje în timpul proiectului de construcție din Viena, simplificând astfel procesele de lucru desfășurate pe geometria complexă a clădirii. Fiecare unitate a panoului de protecție la cățărare poate fi mutată în secțiunea următoare, după cum este cerut de macara sau hidraulica mobila cataratoare. O platformă de aterizare integrată facilitează ridicarea materialelor cu macaraua.

Măsurarea nivelului de maturitate al betonului în timp real

Noua tehnologie de senzori PERI InSite bazată pe cloud optimizează procesul de betonare pe șantier. Datorită senzorilor utilizați, rezistența betonului este măsurată în timp real și reduce timpul de așteptare costisitor până la punctul în care betonul este complet întărit.

Design sofisticat datorită turnurilor de rezistență VST Heavy-Duty

Designul ingenios al Turnurilor TrIIIple este caracterizat de consolele de la etajele 11 și 22. În ceea ce privește execuția, turnurile de sprijinire VST, care au fost fixate de clădire prin structuri de reținere, s-au dovedit a fi alegerea perfectă. Platforma de distribuție montată la suprafață servește pentru a găzdui schela PERI UP care, la rândul ei, este necesară pentru cofrajul plăcii. Împrospătarea este utilizată pentru a suporta încărcăturile a cinci etaje ale clădirii până când clădirea se poate susține singură. Sarcina maximă pe picior este de 70 de tone.

Timpi reduși de formare a plăcilor

Plăcile turnurilor sunt turnate folosind cofrajul de plăci SKYDECK. Capul de forță SKYDECK permite efectuarea timpurie a procesului de lovire, scăzând astfel cerințele materiale la fața locului. Acest lucru, la rândul său, asigură panourile și grinzile disponibile pentru procesul de formare efectuat la etajul următor. În plus, greutatea redusă a componentelor ușoare și la îndemână SKYDECK înseamnă că angajații pot lucra într-o manieră ergonomică, conservând energie.

BIM în acțiune

Serviciul cloud BIM 360 ° Field este utilizat pentru a oferi suport digital pe șantier. Redarea panoramică facilitează accesul imersiv la soluția PERI - cu mult înainte ca soluția să fie efectiv executată. Acest lucru se reflectă și în disponibilitatea constantă și continuă a tuturor datelor de proiect pe șantier.