You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

29
iun.
29
iun.

Ridicarea simultana a tuturor platformelor: Prima utilizare a RCS MAX în Coreea de Sud

29 iun. 2022


Documentație articol de presă

29 iun. 2022
  • Articole de presă (ro)
  • 3.987 Caractere (exclusiv interspații)
  • 6 Imagini presă
  • 48.0 MB
Descărcați documentația articolului de presă

The Sharp # Central Park III, Incheon, Coreea de Sud

La doar câțiva kilometri distanță de capitala sud-coreeană Seul, două noi turnuri rezidențiale de lux, înalte de 140 m, au fost construite în conformitate cu cerințe stricte de siguranță și într-un timp de construcție strâns. PERI a îndeplinit cererea de construcție eficientă, precum și costuri reduse cu personalul cu noul și inovativul sistem de urcare pe șine RCS MAX. O premieră, pentru că RCS MAX a fost folosit aici pentru prima dată pe pământ sud-coreean.

Pentru construcția celor două turnuri rezidențiale au fost furnizate în total 84 de console precum și unități hidraulice, care oferă fiecare spațiu pentru un total de 351 de unități rezidențiale pe 40 de etaje. Sistemul RCS MAX Rail Climbing a marcat, printre altele, un proces inovator de escaladare, caracteristici inteligente de siguranță și o asamblare deosebit de ușoară a consolelor de alpinism.

În siguranță de la etaj la podea

Datorită orientărilor mai stricte ale guvernului sud-coreean, siguranța a fost prioritatea principală pentru toți participanții. Sistemul RCS MAX Rail Climbing a convins clientul cu unități hidraulice descentralizate care au permis tuturor platformelor să urce în mod sincron. Surse potențiale de pericol, cum ar fi căderea marginilor sau căderea pieselor, au fost deja excluse din sistem. În plus, funcții precum oprirea automată în caz de suprasarcină sau coliziune, controlul cu mai multe telecomenzi, precum și un comutator de oprire de urgență pe fiecare platformă, au completat conceptul de siguranță multistrat al sistemului de urcare ghidat de șină.

Proces revoluționar de urcare

Dar nu numai din punct de vedere al siguranței sistemul ingenios a fost un punct culminant pe șantierul din Coreea de Sud. Transferul încărcăturii prin secțiunea inferioară de urcare a însemnat că platformele au fost gata de utilizare din nou mai rapid pentru următoarea secțiune, ceea ce a scurtat ciclul de urcare și, astfel, și timpul de construcție al proiectului. În plus, procesul de alpinism a constat în doar câțiva pași și a putut fi învățat de personalul șantierului cu un efort minim de pregătire. Configurația intuitivă plug-and-play a făcut ca sistemul să fie foarte ușor de configurat și nu a necesitat personal specializat, menținând costurile cu forța de muncă scăzute încă de la început.

Compatibilitate deplină cu sistemul dovedit RCS Rail Climbing

În plus, sistemul hidraulic integrat al RCS MAX Rail Climbing System a redus utilizarea macaralei la minimum. Prin șinele de cățărare RCS C MAX, care erau deosebit de flexibile în înclinația lor, consolele erau conectate la clădire în orice moment prin pantofi de cățărat. Acestea, la rândul lor, puteau fi instalate cu ușurință la înălțimea pieptului operatorului și fără nicio scară, ceea ce a sporit și mai mult siguranța personalului de șantier.

Noile componente RCS MAX sunt, de asemenea, pe deplin compatibile cu sistemul dovedit RCS Rail Climbing. Prin urmare, aceasta a făcut posibilă combinarea RCS MAX cu panoul de protecție pentru alpinism RCS P în Coreea de Sud. Deoarece cilindrul a fost conectat ferm la sistem în orice moment,nu au fost necesare conversii incomode. Astfel, a fost posibilă urcarea sincronă a tuturor platformelor, chiar și cu soluția de incintă. Lucrarea ar putea fi efectuată în siguranță chiar și la înălțimi mari și cu încărcături mari de vânt.

Control complet

Noua unitate hidraulică RCS MAX a venit și cu câteva caracteristici noi. Orice defecțiuni au fost semnalate imediat printr-un semnal luminos pe unitatea de alimentare și au putut fi astfel recunoscute rapid și direct remediate. Un afișaj atașat la unitate prin cablu a permis, de asemenea, echipei de șantier să monitorizeze pe deplin întregul proces de urcare. Acest lucru a redus orice timpi de nefuncționare și a crescut suplimentar productivitatea pe șantier.

Sprijin de proiect în timpul construcției

Pe parcursul întregului proiect, inginerii PERI au oferit suport și consiliere echipei de șantier. Planificarea prealabilă intensivă și supravegherea la fața locului a procesului de alpinism au asigurat că construcția a progresat rapid. În acest fel, cerințele proiectului ar putea fi îndeplinite și s-ar putea respecta programul strâns de construcție.