You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – o companie de familie cu o conștiință fermă a identității sale

Cu ajutorul Peri construirea devine mai eficientă, mai rapidă și mai sigură. Ceea ce ne impulsionează este furnizarea celor mai bune servicii clienților noștri în fiecare zi. O companie modernă de familie, cu o cultură corporativă deosebită, suntem lider de piață în cofraje și sisteme de schele. Suntem mândri de acest lucru.

Cultura noastră unică este baza pentru succesul comercial. Succes datorat multor angajați care au avut rezultate remarcabile.

Cultura noastră este construită pe încredere reciprocă și respect.

Aspirăm la o creștere profitabilă în întreaga lume, obiectivul nostru fiind succesul comercial. Ideile și atitudinile noastre comune subliniază valorile fundamentale pe care Artur și Christl Schwörer și-au construit afacerea de la înființarea companiei în 1969, dezvoltându-se într-o identitate fermă, de-a lungul anilor. Aceia dintre noi care alcătuiesc familia Schwörer, Consiliul Consultativ și Grupul Managerial așteaptă cu nerăbdare să-l împărtășească cu voi.

Succesul nu este garantat; zi de zi, trebuie câștigat din nou. Valorile noastre, factorii de succes și strategia noastră clară constituie fundamentele și servesc drept îndrumare în timp ce continuăm să scriem povestea de succes care este PERI.

La ce aspirăm: Viziunea noastră

Ne străduim să fim partenerul principal pentru toate aplicațiile de cofrare și schele - la nivel mondial.

Despre noi: Misiunea noastră

Noi facem construcția mai eficientă, mai rapidă și mai sigură.

Ceea ce ne impulsionează este furnizarea celor mai bune servicii clienților noștri în fiecare zi.

.

În ce credem: Valorile noastre

Succesul PERI se bazează pe valori solide. Spiritul antreprenorial al lui Artur Schwörer și al colegilor săi, a ajutat să obțină primele contracte, obținute cu mult efort.

Fiabilitatea echipei PERI a fost ceea ce a justificat încrederea pe care primii clienți au plasat-o în noi și ne-a ajutat să câștigăm noi contracte.

Gândirea deschisă a multora dintre angajați este ceea ce ne-a ajutat să învățăm unul de celălalt și să creștem pe plan internațional si pasiunea ne determină să găsim cea mai bună soluție, chiar până în ultima clipă.

Aceleași valori vor ghida si activitățile noastre viitoare. Pentru noi este atât o datorie cât și ceva aproape de inima noastră. Fiecare angajat în parte contribuie la succesul PERI, trăind în fiecare zi aceste seturi de valori prin propriile exemple și transmițându-le și noilor colegi.

Patru termeni descriu fiecare dintre cele patru valori în detaliu. Acestea specifică ce vrem să exprimăm și, în combinația respectivă, descriu abordarea noastră în interacțiunile cotidiene din interiorul grupului PERI.

Spirit antreprenorial

Implicare activă
Curajoși
Orientați către succes
Responsabilitate
 

Organizație de încredere

Integritate
Sârguință
Autenticitate
Onestitate

Atitudine deschisă

Atenți
Curioși
Respectuoși
Agili
 

Pasionați

Ambiţioși
Dedicați
Creativi
Rezolvăm problemele

Ce ne conduce: factorii de succes

Factorii noștri de succes sunt cei ce ne fac puternici în fața unei concurențe acerbe la nivel mondial. Aceștia trebuie refăcuți în fiecare zi. Clientul rămâne obiectivul nostru principal și aici includem si potențialii clienți. Vrem să fim lideri în inovații, în beneficiul clienților noștri.

Fiind o companie de familie, ne face să fim mai puternici pentru că avem independența care ne permite să luăm decizii pe termen lung și să ne menținem spiritul distinctiv PERI. Avem nevoie de o creștere profitabilă și de stabilitate financiară pentru a putea face investiții pe termen lung în viitorul nostru. Asta înseamnă că trebuie să lucrăm împreună economic și eficient.

Încrederea acordată de clienții noștri ne obligă să oferim întotdeauna cea mai înaltă calitate. Aceasta se aplică produselor și serviciilor oferite de noi. Spiritul de echipă este factorul cheie în acest sens - atât azi cât și mâine.

Apropierea de client

Experiență în rezolvarea problemelor
Concentrare pe client
Orientarea internațională
Prezență locală

Puterea de inovație

Înțelegerea nevoilor clienților noștri
Expertiză profesională
Produse de succes
Setarea tendințelor
 

Companie de familie

Orientare pe termen lung
Stabilitate Financiară
Independenţă
Atitudine cordială

Cea mai înaltă calitate

Angajați remarcabili
Spirit de echipă
Procese eficiente
Produse excelente