You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Avem succes pe piață alături de clienții noștri

Satisfacerea clienților este țelul nostru

Prin calitatea produselor și serviciilor, asigurăm sprijin clienților noștri în competiția acerbă continuă de pe piața construcțiilor. Realizările noastre se măsoară prin succesul clienților noștri și satisfacția acestora. Această atitudine și motivație ne-a transformat în liderul mondial în domeniul nostru de activitate. Atât în prezent, cât și în viitor, avem un țel în dezvoltarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.

Afacere de familie extinsă la nivel global

PERI este o afacere de familie cu un dezvoltat simț al valorilor. Având ca bază acest lucru, consiliul de administrație compus din Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht și Leonhard Braig, precum și directorii filialelor internaționale, au în vedere creșterea sustenabilă globală. Scopul nostru în ultimii 45 de ani și de acum înainte: Performanță și cele mai bune servicii pentru clienții noștri.

“Conducerera PERI la nivel internațional deține cunoștințe profunde în domeniul cofrajelor și eșafodajelor. Prin cunoașterea cerințelor locale, vom găsi întotdeauna sistemele și soluțiile adecvate pentru fiecare sarcină ce o avem de îndeplinit – având constant în vedere balanța între costul materialelor și costurile de punere în operă a acestora.“

Cooperanță și competență

Valorile după care se ghidează specialiștii noștri sunt disponibilitatea de a performa, încrederea și simțul responsabilității și  a sense of responsibility and lealitatea. Este ambiția lor de a contribui ca partener competent și de încredere la succesul clienților noștri, cu un angajament total, competență și cunoștințe solide în multiplele proiecte la nivel global.

“Deschiderea și încrederea în interacțiunea mutuală, prin recunoașterea beneficiilor pentru clienții noștri ca potențial pentru a avea succes, înfruntând schimbările și transformările cu curaj – noi, la PERI, înglobăm aceste componente ale misiunii companiei în viața de zi cu zi.“

Calitate și sprijin

Noi suntem la dispoziția clienților noștri – prin sisteme de cofraje și eșafodaje eficiente și sigure, cu soluțiile potrivite pentru fiecare cerință și sprijin permanent – înainte, în timpul și după fiecare proiect.

“Ne oferim serviciile cu mult înainte de începerea ceremoniei de deschidere și mult după închiderea proiectului.“