You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI în Weissenhorn

Sediul central, dezvoltare și platforme de producție începând din 1969

Serviciile noastre pentru proiectele dumneavoastră – Cofraje, eșafodaje și inginerie de la o singură sursă

Cofraje

Pentru fiecare structură de beton, PERI oferă cel mai potrivit sistem de cofraj. Portofoliul PERI satisface cerințele globale în ceea ce privește diversele metode de construcție precum și condițiile limită.

Schele și eșafodaje

Schelele și eșafodajele PERI pot fi utilizate petru o gamă largă de aplicații.  Indiferent daca este o schelă de tip cadru sau modulară, flexibilitatea extraordinară duce la un nivel ridicat de utilizare a materialului.

Inginerie

Pentru PERI, ingineria nu constă doar în dezvoltarea produselor și proiectare. Tehnica PERI constă, în special, în examinarea detaliată și optimizarea tuturor proceselor din domeniul cofrajelor și eșafodajelor.

Creștere constantă încă de la lansare – o poveste de succes

PERI are o experiență de peste 40 de ani. Puterea noilor inovații și globalizarea timpurie sunt pilonii succesului internațional și a creșterii constante. Nivelul ridicat de concentrare a clienților, calitatea sistemelor și a competenței crează încrederea care a făcut din PERI un lider de brand la nivel mondial.

* Evoluția veniturilor Grupului PERI în milioane €

PERI pe plan internațional – cu peste 95 reprezentanțe la nivel global

Experții noștri sunt la dispoziția clienților noștri în aproape orice țară din lume. Această activitate bazată pe diverse cerințe, desfășurată la nivel internațional, generează cunoștințe excelente în toate piețele și domeniile de interes. Perspectivele locale generează cunoștințe globale - pentru procese de construcție rentabile și sigure cu rezultate de calitate.

Locații PERI în România 

Sustenabilitate ca principiu de bază - de la dezvoltare la transport

Problema sustenabilității are un loc ferm în procesele afacerii noastre. Dezvoltarea produselor este deja focusată pe utilizarea la maxim a materialelor și, implicit, pe cea mai rentabilă folosință. Selecția materiei prime și procurarea acesteia este realizată avându-se în vedere impactul asupra mediului; de exemplu, lemnul vine în principal din regiuni certificate de creștere.

Noile tehnologii și procesele de producție rentabile asigură cea mai bună calitate și viață lungă pentru produsele finite și echipamentele PERI care, în schimb, au un efect pozitiv asupra consumului resurselor naturale. Livrarea și serviciile de logistică de pe șantier sunt, de asemenea, optimizate în ceea ce privește volumul ambalajelor și rutele de transport. Depozitele PERI poziționate strategic garantează distanțe de livrare scurte, în timp ce, transportul materialelor este optimizat continuu printr-o rețea logistică internă extrem de inteligentă. 

Centrala electrică pe bază de bio-masă lemnoasă ce deservește platformele de producție de la Weissenhorn este un simbol pentru acțiunile sustenabile pe care se bazează PERI. Materia primă pentru acestă centrală rezultă din așchii de lemn, un produse rezultat din producția de grinzi de cofraj, generând energie electrică și căldură - o parte semnificativă a energiei mixte necesare platformelor de producție.